Witold Kepinski - 17 mei 2024

Levi9 en Cenosco werken samen rond Asset Integrity Management

Levi9, aanbieder van technologieoplossingen, is verheugd een nieuw strategisch partnerschap aan te kondigen met Cenosco, een prominente naam in de olie- en gasindustrie bekend om zijn Software as a Service (SaaS)-platform, IMS. Dit partnerschap heeft als doel een nieuwe standaard te zetten in het beheer van activa-integriteit door operationele efficiëntie, risicobeperking en naleving van regelgeving voor de energie- en procesindustrieën te verbeteren.

Levi9 en Cenosco werken samen rond Asset Integrity Management image

Het IMS-platform van Cenosco staat voorop in de digitale transformatie in kapitaalintensieve sectoren en biedt gestroomlijnde onderhoudsoplossingen, proactief risicobeheer en naadloze nalevingstracering. In een belangrijke stap om de capaciteiten van dit platform te versterken, zal Levi9 inspanningen ondernemen om het middleware-platform van Cenosco te verbeteren, uit te breiden en te versterken. Deze samenwerking is erop gericht om klanten sneller en effectiever aan boord te krijgen, terwijl ook de time to market aanzienlijk wordt verkort.

'Samenwerking van visies'

Bas van Willigen, Account Manager, Levi9: "Dit partnerschap met Cenosco is niet slechts een zakelijke overeenkomst; het is een samenwerking van visies. Samen leggen we de basis voor een toekomst waarin het beheer van asset integrity niet alleen efficiënter is, maar ook slimmer en veiliger voor alle betrokkenen."

Josip Hrvatin, Directeur Engineering, Cenosco: “De expertise van Levi9 heeft ons team niet alleen geïnspireerd met waardevolle kennis en ideeën tijdens een fantastische workshop, maar zal ook onze missie bij Cenosco versnellen om het beheer van activa te revolutioneren, de veiligheid, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren, en de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.”

Door de technologische expertise van Levi9 te combineren met de oplossingen van Cenosco, is dit partnerschap ingesteld om waarde te leveren aan bedrijven in de energie- en procesindustrieën, ervoor zorgend dat ze hun volledige potentieel benutten terwijl ze gezondheid, veiligheid en milieuduurzaamheid prioriteren, aldus de twee partners.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024