Wouter Hoeffnagel - 24 mei 2024

SLBdiensten neemt Microsoft Teams Operator Connect van Gamma op in portfolio

SLBdiensten neemt de oplossing Microsoft Teams Operator Connect van Gamma Communications op in haar portfolio. Microsoft Teams Operator Connect is een methode voor het integreren van telefonie in Microsoft Teams. Scholen kunnen hiermee optimaal gebruik van Teams maken.

SLBdiensten neemt Microsoft Teams Operator Connect van Gamma op in portfolio image

Ongeveer 95 – 98% van de scholen in het Voortgezet Onderwijs heeft recht op het gebruik van Microsoft Teams en gebruikt het veelal ook. De integratie van telefonie in Teams is voor veel onderwijsinstellingen een logische vervolgstap. Met deze oplossing kunnen scholen telefonie integreren in Microsoft Teams, en zo communicatie en samenwerking efficiënter maken.

“Met Microsoft Teams Operator Connect in ons aanbod kunnen we het onderwijs hoogwaardige communicatieoplossingen aanbieden tegen scherpe tarieven”, aldus Charles Stork, Directeur bij SLBdiensten. “Voor scholen is gebruiksgemak en beheersbaarheid van de communicatieoplossing cruciaal. Scholen die dit via Teams willen laten lopen hebben nu de mogelijkheid hier snel en gemakkelijk mee aan de slag te gaan.”

Flexibele en intuïtieve oplossingen

Gamma Communications heeft met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van communicatieoplossingen en begrijpt de behoeften van scholen. “Scholen willen flexibele en intuïtieve communicatieoplossingen die hun medewerkers en docenten in staat stellen om overal en altijd verbonden te blijven”, aldus Gerben Wijbenga, CEO Gamma Communications Noord-Europa. “Gamma is er trots op samen te werken met SLBdiensten om Operator Connect aan te bieden aan scholen. Met bellen via Teams stellen we scholen in staat om eenvoudig en effectief te communiceren, waar medewerkers of docenten zich ook bevinden.”

In vergelijking met andere telefonieoplossingen biedt Operator Connect lagere kosten, meer flexibiliteit en vereist het minimale IT-ondersteuning voor implementatie. Om die reden heeft een groot aantal scholen de overstap al gemaakt. De verwachting is dat nog veel meer scholen deze volgende stap gaan zetten. Voor meer informatie of een gratis demo kun je contact opnemen met SLBdiensten of Gamma Communications.

Op de foto: Charles Stork (links) en Jeroen Nauta

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024