Witold Kepinski - 27 mei 2024

Coolblue opent nieuwe winkel in Leeuwarden

Coolblue heeft zijn eerste winkel in Friesland geopend. Deze nieuwe winkel is gevestigd in Winkelpark De Centrale in Leeuwarden. Klanten kunnen hier vele producten uitproberen, langskomen voor service na aankoop en online bestellingen ophalen.

Coolblue opent nieuwe winkel in Leeuwarden image

In de winkel zijn 7 productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming, IT en Coolblue Energie. Natuurlijk kunnen klanten net als in andere Coolblue-winkels ook in Leeuwarden producten uitproberen en direct meenemen, hun online bestellingen meteen ophalen en advies krijgen van onze specialisten.

Ook kunnen klanten in de nieuwe Coolblue Energie Wereld voor advies over energiecontracten, zonnepanelen en laadpalen terecht. En is er een verbeterde integratie van de winkelervaring in de Coolblue App. Zo kunnen klanten onder andere inchecken in de winkel als ze een bestelling komen ophalen en krijgen ze een melding op hun telefoon als ze aan de beurt zijn.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze nieuwe winkel in Leeuwarden willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in Leeuwarden.”

Later dit jaar opent Coolblue ook winkels met dezelfde verbeteringen in Amsterdam en Rotterdam. In bestaande winkels worden de verbeteringen de komende 2 jaar uitgerold.

Facts & Figures

  • Adres: De Centrale 24, 8942 CZ in Leeuwarden
  • Oppervlakte: 1.200 M
  • 1.000+ producten uitproberen
  • Makkelijk bereikbaar met auto
DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024