Witold Kepinski - 29 mei 2024

Microsoft Store biedt binnenkort Copilot app voor Windows

Als onderdeel van de update Release van Windows 11, versie 24H2, ontwikkelt Microsoft ook de Copilot ervaring op Windows als een app die aan de taakbalk wordt vastgemaakt. Copilot in Windows wordt geleidelijk uitgerold naar Windows Insiders. Klanten in de Europa kunnen de Copilot in Windows-ervaring als app downloaden uit de Microsoft Store (binnenkort beschikbaar).

Microsoft Store biedt binnenkort Copilot app voor Windows image

Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van een traditionele app-ervaring, waaronder de mogelijkheid om het venster te vergroten of verkleinen, te verplaatsen en vast te zettenm aldus Microsoft.

"Feedback die we van gebruikers hebben gehoord tijdens de preview van Copilot in Windows. Met dit model kan Microsoft de ervaring ook flexibeler ontwikkelen en optimaliseren op basis van gebruikersfeedback. Deze wijziging zal binnenkort worden doorgevoerd naar Insiders."

Windows 11, versie 24H2 bevat een reeks nieuwe functies zoals HDR-achtergrondondersteuning, energiebesparing, Sudo voor Windows , Rust in de Windows-kernel, ondersteuning voor Wi-Fi 7, stemhelderheid en meer. Het bevat ook veel verbeteringen in Windows.

Lees alle details hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024