Witold Kepinski - 03 juni 2024

Christian Kromme belicht tech trends tijdens Dutch IT Channel Partner Day

Futurist en keynote spreker Christian Kromme belicht actuele technologische trends tijdens de Dutch IT Channel Partner Day op dinsdagmiddag 11 juni 2024. Dit is hét tech business event voor IT-partners in Nederland dat plaatsvindt in Buitenplaats Kameryck vlakbij Woerden. Het wordt een interessante middag dat wordt afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Christian Kromme belicht tech trends tijdens Dutch IT Channel Partner Day image

Christian Kromme is een bekend specialist in disruptieve technologieën en auteur van Amazon’s bestseller ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’.  Futurist Keynote Spreker Christian Kromme daagt tijdens de Dutch IT Channel Partner Day organisaties uit om mee te liften op het golfpatroon van digitale disruptie. Bedrijven die deze spreker inhuren, zijn verzekerd van een verhelderende lezing die inzicht biedt in nieuwe kansen door technologische ontwikkeling.

Christian Kromme heeft al op jonge leeftijd een scherp oog voor technologische trends en ontwikkelingen. Het resulteert in een aansprekende carrière als tech-ondernemer, waarbij hij diverse start-ups uit de grond stampt die gericht zijn op de interface tussen mensen en technologie.

Opvallend is zijn grote succes in totaal verschillende sectoren. In 2002 richt de ondernemer een eigen bureau op in de vorm van Artificial Industry. Hij helpt hiermee grote merken zoals Shell, Endemol, Randstad, Essent, Philips, Rabobank en Adidas om innovaties sneller en efficiënter door te voeren.

Tijdens het Dutch IT Channel Partner Day event:

Ontvangt u de laatste inzichten over de belangrijkste trends, toepassingen en strategieën in de IT-industrie, met focus op cybersecurity, cloud, AI, leiderschap en business ontwikkelingen.

Hoort u van toonaangevende sprekers over de toekomst van de IT-industrie en hoe u uw kansen kunt maximaliseren.

Neemt u deel aan interactieve breakout-sessies om uw kennis te verdiepen in specifieke gebieden.

Ontmoet u technologie en business partners tijdens unieke netwerk mogelijkheden.

Waarom u dit event niet mag missen:

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie.
  • Ontdek nieuwe kansen om uw omzet te laten groeien.
  • Versterk uw netwerk met vendors, distributeurs en IT-resellers uit heel Nederland.
  • Leer van de beste in de branche.

Meld u nu aan via: https://partnerday.event.dutchitmedia.nl/

Sponsoring- en netwerkmogelijkheden

Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar om uw producten en diensten te presenteren aan de doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie:

Mis deze unieke kans niet om uw kennis te vergroten, uw netwerk te versterken en uw IT-bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024