Witold Kepinski - 07 juni 2024

NTT Data: Transformation NOW! brengt bezoekers naar grote hoogten

IT-dienstverlener NTT DATA Business Solutions organiseert de tweede editie van Transformation NOW!, een internationaal SAP-event. Tot de sprekers behoren onder meer ruimtereiziger André Kuipers en Topher White, oprichter van Rainforest Connection. Transformation NOW! vindt plaats op donderdag 13 juni in Baarn.

NTT Data: Transformation NOW! brengt bezoekers naar grote hoogten image

Transformation NOW! is een internationaal event dat NTT DATA Business Solutions onder meer in Denemarken, Frankrijk en Engeland organiseert. “We willen onze bezoekers inspireren op het gebied van datagedreven werken, innovatie en duurzaamheid”, zegt Managing Director en Vice President Monic van Aarle (foto). “Dit zijn thema’s waar elke organisatie mee bezig is. Wij helpen onze bezoekers om op nieuwe manieren naar deze thema’s te kijken.”

Inspirerend programma, boeiende sprekers

Op het programma staan uiteenlopende presentaties rondom zaken als IT-adoptie en AI, analytics, data, innovatie, sustainability, cloud & hyperscalers. Tijdens verdiepende industriesessies komen de laatste SAP-ontwikkelingen in Food & Agri, Manufacturing, Higher Education en Life Sciences aan bod. Zo draait één van de sessies om het integreren van IoT- en Industry 4.0.-technieken in je operatie met SAP. Een andere parallelsessie zet uiteen hoe technologie de farmaceutische industrie aan het veranderen is.

André Kuipers opent de dag. Kuipers verbleef twee keer in het International Space Station, het grootste, meest complexe, technologische bouwwerk dat de mens ooit heeft gemaakt. Zijn tweede trip naar de ruimte duurde zes maanden.

Transformation NOW! wordt afgesloten door Topher White. Met zijn Rainforrest Connection bestrijdt White stropen en illegale houtkap. De Rainforest Connection luistert met behulp van ‘guardians’ en AI wereldwijd natuurgebieden af, op zoek naar audiologische patronen die houtkappers of stropers in realtime verraden.

Bijzondere locatie

Transformation NOW! vindt plaats bij Bomencentrum Nederland in Baarn. De bomenkwekerij van Bomencentrum Nederland is één van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzondere en grote bomen. Het 20 hectare tellende terrein telt vele duizenden bomen. Op het terrein bevindt zich bovendien de Jardin d’Hiverre. Deze duurzame evenementenlocatie. is helemaal opgetrokken uit hout en glas.

Over NTT DATA Solutions

NTT DATA Business Solutions is één van de grootste SAP-partners ter wereld en onderdeel van de wereldwijde NTT DATA-groep, maar met een lokale, zelfstandige entiteit in de Benelux. Het bedrijf ontwerpt, implementeert en beheert SAP-oplossingen.

nttdata-solutions.com/bnl

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024