Witold Kepinski - 10 juni 2024

iunxi, DataMobility en Infield ICT bundelen hun krachten

iunxi, DataMobility en Infield ICT kondigen aan dat zij hun krachten bundelen met als strategische ambitie om samen verder te bouwen aan een platform voor 'Managed Secure Networks'. Deze samenwerking verenigt drie vooraanstaande organisaties die experts zijn in het ontwerpen, leveren en beheren van veilige netwerken en cloud-infrastructuur.

iunxi, DataMobility en Infield ICT bundelen hun krachten image

De nieuwe groep bestaat nu uit meer dan 60 experts op het gebied van netwerken, connectiviteit, security en on-premise en cloud-infrastructuur, en heeft een gezamenlijke jaaromzet van 15 miljoen euro. Taimen Boumans, eerder aangesteld door Oak Tree Hill Capital als CEO van het nieuwe platform waar iunxi sinds vorig jaar deel van uitmaakt, geeft samen met de bestaande managementteams invulling aan de toekomstige ambitie.

Taimen Boumans, CEO van de nieuwgevormde groep: "Nu de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en cloud verder worden versneld door explosieve datagroei en AI, wordt de expertise voor het ontwerpen en beheren van veilige netwerken alleen maar relevanter, schaarser en complexer. Dankzij de integratie van DataMobility en Infield ICT zijn we nu beter in staat om klanten internationaal volledig te ontzorgen op het gebied van 'managed secure networks'.

Maikel Palm, oprichter van DataMobility, voegt toe: "Door onze krachten te bundelen met iunxi en Infield ICT voegen we nieuwe kennis en expertise toe aan ons team en krijgen onze klanten toegang tot een uitgebreid portfolio van managed diensten op het gebied van veilige netwerken en cloud-infrastructuur."

Cloud

Martijn Stuart en Björn Bats, oprichters van Infield ICT, benadrukken: "We zijn ontzettend blij om dit nieuwe partnership aan te gaan, omdat het ons in staat stelt om onze expertise in cloud- en hybride infrastructuur te kunnen inzetten voor een breder scala aan klanten, wat ook nieuwe carrièremogelijkheden voor onze medewerkers met zich meebrengt."

Emiel Putman, Managing Partner van Oak Tree Hill Capital, sluit af: "We zijn ervan overtuigd dat we een uniek platform aan het bouwen zijn dat compassie centraal stelt en zich richt op een gezamenlijke toekomst. De sterke marktpositie en complementaire competenties van elk van de bedrijven vormen een solide basis voor deze samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat dit een nóg sterker aanbod oplevert voor ons team, klanten en technologiepartners."

Oak Tree Hill Capital werd geadviseerd door Wave Corporate Finance, Treble, Van Oers Corporate Finance en Ebbinge.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024