Witold Kepinski - 12 juni 2024

Broadcom, VMware en Dell tekenen nieuwe OEM overeenkomst

Dell Technologies heeft een nieuwe overeenkomst aangekondigd met Broadcom om oplossingen te blijven aanbieden die de kracht van Dell's infrastructuurportfolio en VMware-cloudinfrastructuursoftware combineren.

Broadcom, VMware en Dell tekenen nieuwe OEM overeenkomst image

De nieuwe overeenkomst bouwt voort op de ruim twintig jaar durende relatie tussen Dell en VMware en stelt de bedrijven in staat co-engineered oplossingen te blijven leveren die organisaties helpen moderne applicaties op cloudschaal te omarmen en hun datacenters te optimaliseren. Het infrastructuuraanbod van Dell dat onder deze nieuwe overeenkomst valt, omvat de hypergeconvergeerde infrastructuur Dell VxRail en Dell vSAN Ready Nodes, Dell PowerEdge-servers en de softwaregedefinieerde infrastructuur van Dell PowerFlex.

“Dell Technologies biedt organisaties de flexibiliteit en keuze om een ​​multicloud-aanpak te hanteren met de cloudstack die het beste tegemoetkomt aan de eisen van hun IT-omgeving”, aldus Gil Shneorson, senior vice president, Solutions Platforms, Dell Technologies. “Dell VxRail heeft geholpen bij het definiëren van de HCI-categorie met zijn superieure prestaties en geautomatiseerd levenscyclusbeheer, met een wereldwijde gemeenschap van 20.000 klanten en bijna 300.000 wereldwijd geïmplementeerde knooppunten. Via deze overeenkomst zullen Dell en Broadcom oplossingen blijven aanbieden die voldoen aan de behoeften van VMware-implementaties, van edge tot core tot cloud.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024