Wouter Hoeffnagel - 18 juni 2024

Vice President Benelux Eric Segers vertrekt bij Ingram Micro

Eric Segers vertrekt bij Ingram Micro als Vice President Benelux bij Ingram Micro. Segers was sinds 1995 in dienst bij Ingram Micro en sinds 2013 actief als Vice President Benelux. Stefan Duijndam neemt per 1 juli 2024 de rol van Managing Director Nederland op zich.

Vice President Benelux Eric Segers vertrekt bij Ingram Micro image

Segers trad in 1995 in dienst bij Ingram Micro als Sales Director. In 2013 werd hij benoemd tot Vice President Benelux. Onder zijn leiding heeft Ingram Micro in de Benelux zich ontwikkeld tot een grote speler in de technologie- en distributiesector, met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid. “Het is een voorrecht geweest om bijna drie decennia deel uit te maken van de Ingram Micro organisatie,” aldus Segers. “Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en heb er alle vertrouwen in dat Ingram Micro zal blijven floreren.”

Stefan Duijndam volgt Segers op

Stefan Duijndam neemt per 1 juli 2024 de rol van Managing Director Nederland op zich. Christophe Defrance blijft in zijn rol als Managing Director België & Luxemburg. Beiden rapporteren aan Mark Snider, Executive Vice President EMEA. Duijndam, Sales Director Nederland met meer dan 22 jaar ervaring bij Ingram Micro, heeft met succes in de afgelopen jaren naast Core Solutions ook Advanced Solutions en Cloud toegevoegd aan zijn portefeuille.

“Stefan is een uitstekende opvolger met diepgaande kennis van onze sector, een brede sales ervaring en beschikt over een sterke band met onze klanten en vendoren” zegt Segers. “Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn strategische inzichten en leiderschapskwaliteiten Ingram Micro verder zal brengen.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024