Wouter Hoeffnagel - 25 juni 2024

Welke bijdrage kunnen digitale professionals leveren aan duurzaamheid?

Digital4Sustainability nodigt u uit om deel te nemen aan de Digital4Sustainability rollen & vaardigheden survey. Het onderzoek is onder meer gericht op de vraag hoe digitale professionals kunnen bijdragen aan duurzaamheid.

Welke bijdrage kunnen digitale professionals leveren aan duurzaamheid? image

Het onderzoek maakt deel uit van het Digital4Sustainability project, een 4-jarig transnationaal initiatief gefinancierd door de Europese Commissie voor het ontwerpen en implementeren van een Skills Strategie en Trainingsprogramma's voor Europa voor digitale professionals om duurzaamheid te ondersteunen, gebaseerd op professionele Europese IT standaarden en kaders zoals e-CF.

Rollen en vaardigheden

Met het onderzoek wil Digital4Sustainability inzicht krijgen in de behoefte aan rollen en vaardigheden binnen organisaties. Daarnaast wil het informatie verzamelen voor het formuleren van een effectieve Europese Digital4Sustainability Skills Strategy.

Het invullen van de enquête neemt maximaal vijftien minuten in beslag en kan hier. In ruil ontvangt u de Digital4Sustainability Skills Needs Analysis en de Digital4Sustainability Skills Strategy wanneer deze afgerond zijn.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024