Redactie - 04 juli 2024

Sebastiaan Poels maakt overstap van Microsoft naar EightFence als nieuwe CTO

Per 1 juli 2024 stelt EightFence Sebastiaan Poels aan als nieuwe CTO. De afgelopen 12,5 jaar bediende Poels alle top 500 klanten bij Microsoft. Zijn doel is om met waardevolle expertise en ervaring EightFence naar een volgend niveau te brengen. Hij kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging.

Sebastiaan Poels maakt overstap van Microsoft naar EightFence als nieuwe CTO image

Vanaf dag één dat Microsoft aankondigde zich te storten op cybersecurity, is Poels betrokken geweest bij de ontwikkeling en implementatie hiervan. Met Microsofts Amerikaanse productontwikkelingsteams realiseerde hij op verzoek van klanten zelfs productaanpassingen. Poels kijkt naar eigen zeggen uit naar zijn nieuwe rol als CTO bij EightFence. ‘Het bedrijf heeft een unieke missie, visie en strategie waar ik graag onderdeel van uitmaak. Cybersecurity kan namelijk nog veel democratischer en transparanter.’

Tim de Vries, directeur bij EightFence, is enorm trots op deze versterking. ‘Met zijn visie op cybersecurity en trackrecord is Sebastiaan uitermate geschikt om EightFence naar het volgende niveau te tillen. EightFence zal samen met Sebastiaan haar Security Operations Center verder ontwikkelen en continu voorzien van de nieuwste op AI gebaseerde Microsoft-cybersecuritytechnologie.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024