Witold Kepinski - 10 juli 2024

Doe mee met de Dutch IT Golf Cup op 17 september 2024!

Dutch IT Channel organiseert op dinsdag 17 september 2024 alweer voor de 11e keer het grootste golftoernooi voor vendors, IT distribiteurs en IT resellers. Je kan je nu inschrijven!

Doe mee met de Dutch IT Golf Cup op 17 september 2024! image

In samenwerking met Bambuu organiseert Dutch It Channel traditioneel op Prinsjesdag de 11de Dutch IT Golf Cup. Op deze sportieve dag kunt u in een informele sfeer netwerken en nieuwe contacten leggen. Dit golfevent keert dit jaar terug naar waar het ooit begonnen is: Golfbaan Prise d'Eau in Tilburg. De Dutch IT Channel cup staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT wereld.

Bedrijven die relaties willen uitnodigen voor dit unieke evenement, kunnen zich als team (flight) inschrijven (4 personen per flight). Let op: er zijn beperkt flights beschikbaar waarbij gewerkt wordt op volgorde van inschrijving en partners voorrang krijgen. Het is mogelijk om in te schrijven voor 18-holes, 9-holes of de clinic (keuze uit beginners of gevorderden).

De mogelijkheden

Volledig verzorgde golfdag op de prachtige baan van Prise d'Eau Golf 18 Holes, Golfers per flight (4 personen) € 1.250.- (voor partners van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders).

9 Holes, Golfers per flight (4 personen) à € 750.- . (voor partners van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders).

De kosten voor de clinic zijn € 175,- per persoon.

Partners* hebben voorrang bij inschrijven. Voor niet partners berekenen wij een tarief van € 1.500,- per flight. Meer flights in overleg.

Alle deelnemende bedrijven krijgen exposure o.a. met publicatie van logo op verschillende uitingen. Sponsoring van het event (of de clinic) behoort ook tot de mogelijkheden. Dit jaar hebben we ook een goodiebag, we vinden het leuk als u als sponor iets voor de goodiebag voor de deelnemers ter beschikking stelt.

Prijzen

We spelen Texas Scramble in zowel de 18-holes wedstrijd als in de 9-holes wedstrijd. De winnaars van de beste flight zullen de felbegeerde Dutch IT wisselbokaal ontvangen. Verder spelen we voor mooie prijzen voor de Neary, de longest drive en maak je kans op een geweldige Hole-in-one prijs. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen door de clinic deelnemers.

Inschrijven

Gezien de verwachte belangstelling is tijdig reserveren gewenst. Informeer naar alle mogelijkheden bij Peter Reyneveld: p.reyneveld@dutchitmedia.nl of 06-11884784.

Klik hier om je direct in te schrijven
.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024