Redactie - 11 augustus 2011

Online Productkiezer accountancydiensten gelanceerd


Twinfield lanceert vandaag de Online Productkiezer (OPK). Deze tool, die geplaatst kan worden op de website van een accountantskantoor, zorgt ervoor dat ondernemers in één oogopslag kunnen zien welk dienstenpakket bij hen past en welke kosten hieraan verbonden zijn. Hierdoor kunnen ondernemers eenvoudig de diensten van accountants vergelijken en wordt de tariefstelling van de diensten overzichtelijk weergegeven. Dit laatste aspect is uniek te noemen binnen de financiële dienstverlening voor accountancydiensten, waar vaak amper over tarieven gepraat wordt of enkel standaard uurtarieven genoemd worden.

‘Transparantie speelt een steeds grotere rol bij het kiezen van producten of diensten', aldus Daniël van den Hoven, Manager Sales & Operations bij Twinfield. ‘De consument wordt steeds kritischer en er verschijnen steeds meer productkiezers en vergelijkingssites waardoor de ondernemer beter diensten en producten met elkaar kan vergelijken en een gerichte keuze kan maken.

Binnen de accountancy is het echter altijd moeilijk geweest voor de ondernemer om inzicht te krijgen in de diensten en tarieven van accountants.  Met de Twinfield OPK wordt de financiële dienstverlening niet alleen transparanter voor de ondernemer, maar het biedt ook toegevoegde waarde voor de accountant. De accountant krijgt met deze gratis online tool een helder overzicht van de wensen en behoeften van de klant en kan zijn advies hierop afstemmen.'

Werkwijze

Wanneer een ondernemer de OPK gebruikt krijgt hij een aantal gerichte vragen over zijn administratie. Hoe zit de administratie in elkaar en waar heeft de ondernemer een accountant voor nodig? Deze vragen zijn bedoeld om tot een passend advies te komen wat betreft de productkeuze en de abonnementsvorm. In dit advies wordt een overzicht weergegeven van welke diensten af te nemen zijn tegen welke kosten.

De online tool kan door alle accountantskantoren in de eigen huisstijl op de website geplaatst worden met hun eigen producten en prijzenoverzicht. 
 
CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024