Redactie - 24 oktober 2011

UNIT4 rolt online HRM- en payrolloplossing voor accountancymarkt uit


UNIT4 komt met een nieuwe online HRM- en payrollsoftware-oplossing: UNIT4 Personeel & Salaris Online. De software is speciaal ontwikkeld voor de accountancymarkt en helpt kantoren hun cliënten te ondersteunen bij hun personeels- en salarisadministratie.

De software kenmerkt zich door gebruikersgemak en is ook voor mensen zonder diepgaande kennis van salarisadministratie eenvoudig te gebruiken. Door de online beschikbaarheid is de personeels- en salarisadministratie voor zowel kantoren als hun cliënten altijd en overal inzichtelijk.

UNIT4 Personeel & Salaris Online ondersteunt niet alleen de periodieke processen zoals de salarisverwerking. Ook zaken als in-, door- en uitstroom kunnen worden bijgehouden in de integrale oplossing. Verder kunnen cliënten eenvoudig diverse overzichten aanmaken voor onder meer aflopende contracten, verjaardagen, vakantiedagen, jubilea, nieuwe medewerkers, aflopende certificering en loonstroken.

Herman de Jonge, directeur UNIT4 Accountancy: “Met deze software helpen we accountants- en administratiekantoren een nog betere dienstverlening aan hun cliënten te bieden, doordat zij meer tijd overhouden voor advieswerkzaamheden. UNIT4 Personeel & Salaris past perfect bij ons productportfolio omdat het net als onze andere producten helpt de operationele processen van onze klanten zo efficiënt mogelijk in te richten.
 

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023
FOBT2023 | Banner liggend - REGISTER