Redactie - 25 november 2011

Brink Groep neemt IBIS-activiteiten van CTB over


Brink Groep in Leidschendam neemt de IBIS-activiteiten over van CTB ICT Bouw B.V. Beide bedrijven hebben afgelopen week overeenstemming bereikt hierover en de koopovereenkomst getekend.

De afgelopen achttien jaar is een succesvolle samenwerking tot stand gebracht tussen Brink Groep en CTB. Met de IBIS-software van Brink Groep heeft CTB in deze periode een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd van uitvoerende bouwbedrijven. Brink deed in deze periode hetzelfde bij bedrijven in Vastgoed, Woningcorporaties, Gemeenten, Adviesbureaus en Aannemers.

De turbulente ontwikkelingen in de markt en de verkoop van de ERP-activiteiten van CTB ICT Bouw zijn aanleiding geweest voor Brink Groep en CTB om de samenwerking tegen het licht te houden. De overname van de IBIS-activiteiten van CTB door Brink Groep is een logische vervolgstap.

CTB blijft actief in de bouwnijverheid met haar oplossingen voor Planning (ASTA Powerproject), HR en salaris (Cobra), CRM (op basis van Microsoft CRM) en CTB ProjectPortaal (op basis van Microsoft SharePoint).

Door de overname van de IBIS-activiteiten van CTB versterkt Brink Groep haar leidende positie als ICT-leverancier voor de Nederlandse bouwnijverheid.
 

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Progress Communications BW start week 17 tm 19
ALSO CTV BW en BN 23-05-2023 t/m 30-05-2023