Redactie - 30 december 2011

Raet is 'in control' met Software as a Service


De HR-, salaris- en pensioenverwerkingdiensten van Raet zijn 'in control'. Dit blijkt uit de ISAE3402-verklaring die de HR-softwareleverancier en dienstverlener dit jaar als één van de eerste partijen ontvangt. De uitbestedingsdienstverlening voor de HR- en salarisadministratie, BPO Services van Raet, werd dit jaar voor het eerst beoordeeld en behaalde meteen een 100%-score.

Deloitte Accountants heeft de jaarlijkse audit uitgevoerd en verklaart dat Raet de beheersmaatregelen juist, tijdig en volledig uitvoert. Raet voldoet hiermee aan de strenge beveiligings- en dienstverleningseisen die aan financiële organisaties, zoals banken worden gesteld.

Cees van den Heijkant, CEO van Raet: "In een tijd waarin steeds meer informatie wordt gedigitaliseerd, bewijst Raet voor de zesde maal op rij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de juiste beheersing van de IT-omgeving die zij mogen verwachten van een leverancier. Onze organisatie hecht als vanzelfsprekend aan de kwaliteit van onze dienstverlening en ik ben dan ook trots dat wij de verklaring over het afgelopen jaar als een van de eerste partijen in ontvangst mogen nemen."
 

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend