Redactie - 17 februari 2012

ICTroom bouwt Datacenter Meppel


Datacenter Meppel heeft met ICTroom Company een contract gesloten om het technisch ontwerp en de realisatie van het nieuw te bouwen regionale datacenter aan de Ketelskamp op industrieterrein Noord voor haar rekening te nemen. De plannen voor het nieuwe datacenter zijn al 2 jaar in ontwikkeling en na een zorgvuldige markverkenning is ICTroom door Datacenter Meppel geselecteerd.

Joost Valentijn, directeur Datacenter Meppel: “ICTroom heeft zich duidelijk onderscheiden door zich niet alleen als meedenkend partner in de ontwerpfase te kwalificeren, Zij beschikt ook over een gedegen propositie, waarbij rekening wordt gehouden met een optimale afstemming op de behoeften van de klant, om ons in de toekomst te blijven ontzorgen. Zo zal ICTroom ook na de realisatie een significante rol blijven spelen in het onderhoud en beheer van de complete technische installatie."

Sander Nieuwmeijer, directeur van ICTroom: “Uiteraard zijn wij zeer verheugd om de realisatie van dit nieuwe datacenter te gaan verzorgen. Met name de ambitie van Datacenter Meppel om één van de zuinigste datacenters in zijn soort te realiseren bleek een goede basis voor de samenwerking. Al in onze eerste gesprekken met Datacenter Meppel bleek een duidelijke strategie en visie, waar ons portfolio naadloos op aansluit”.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024