Redactie - 26 april 2012

Eurofiber opent deuren Utrechts datacenter


Eurofiber opent de deuren van zijn nieuwe datacenter in de regio Utrecht. Het datacenter biedt organisaties niet alleen veilig onderdak aan hun bedrijfssystemen en -gegevens, maar ook aansluiting op het landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Bart Oskam, algemeen directeur van Eurofiber: “Onze snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen vormen de basis van veel bedrijfskritische datacommunicatienetwerken. De realisatie van het datacenter in Utrecht is dan ook een volgende logische stap in de uitbreiding van de dienstverlening van ons bedrijf.”

Het datacenter is een verlengstuk van het glasvezelnetwerk van Eurofiber en biedt gebruikers dezelfde hoge beschikbaarheid, veiligheid en openheid. Via het open netwerk kunnen ze vanuit het datacenter hun ICT-toepassingen of –diensten met een zeer grote betrouwbaarheid door het hele land verspreiden. Ze zijn echter niet gebonden aan de verbindingen van Eurofiber, maar kunnen ook met een andere leverancier in zee gaan. Ook hier biedt Eurofiber zijn klanten keuzevrijheid, net zoals bij zijn glasvezelnetwerk dat open is voor alle protocollen, diensten en providers.
  

DIL Dutch IT Leaders Linkedin FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER
Progress Communications BN start week 17 tm 19