Bechtle

Bechtle direct staat voor online bestelgemak via uw gepersonaliseerde webshop “bios®“. Versterkt door uw vaste, gecertificeerde accountmanager die u ondersteunt bij uw ICT vraagstukken en wordt aangevuld door een twaalftal Solution advisors voor o.a. al uw data center, connectivity, software en workspace solution uitdagingen en een drietal business consultants voor al uw strategische ICT beslissingen. Daarnaast betekent onze toegang tot de Europese voorraden, met vestigingen in 14 Europese landen, dat het door u gezochte product er altijd bij zit.

U krijgt dus het beste van twee werelden:

  • De beste prijs plus de snelheid en efficiëntie van e-procurement.
  • Gecombineerd met het gemak van een betrokken en persoonlijke gesprekspartner, die met u meedenkt in de oplossingen van uw ICT uitdagingen.

We richten ons op de Publieke Sector, Enterprise Accounts en de Mid Market, maar ook op specialismes zoals: software, server, storage, networking en bijvoorbeeld security. Voor elk van deze unieke doelgroepen hebben we een speciale afdeling voor u ingericht, zo wordt u altijd door de juiste accountmanager of specialist geholpen.

Wij zijn graag de spin in het web die u helpt uw ICT inkoopproces te verlichten, u kunt ons bereiken via telefoonnummer: 040-2509000 of via sales.direct-nl@bechtle.com