Wouter Hoeffnagel - 27 januari 2022

Kelly Olsen versterkt PA Consulting als CIO

Kelly Olsen versterkt PA Consulting als CIO image

PA Consulting (PA) benoemt Kelly Olsen (foto) tot Chief Information Officer (CIO). Olsen staat aan het roer van de digitale transformatie van PA en gaat investeringen aansturen in digitale tools en systemen die PA in staat stellen zijn klanten beter te ondersteunen.

In haar meest recente functie leidde Olsen als Chief Operating Officer bij SThree de wereldwijde technologieactiviteiten. Daarvoor was ze als CIO werkzaam bij wereldwijde professionele dienstverleners als Cushman & Wakefield en RPS, en was ze CIO voor de Britse NHS Property Services, waar ze de transformatie- en technologiestrategie vormgaf.

Diversiteit op de werkvloer

In 2020 behaalde Olsen de top tien bij de CIO100 Awards voor haar werk in digitale transformatie bij SThree en RPS. Olsen is gepassioneerd over diversiteit op de werkvloer en het ondersteunen van jonge vrouwen om een carrière in de technologie na te streven. Ze was de executive sponsor voor SThree's inclusie- en diversiteitsteam, dat meer promoties van vrouwen naar leidinggevende functies ondersteunde.

“We zijn verheugd Kelly Olsen te verwelkomen als onze Chief Information Officer”, zegt Ken Toombs, CEO bij PA Consulting. “Kelly sluit aan bij PA tijdens een belangrijke groeiperiode. We werven ongelooflijk senior talent van wereldklasse, halen geweldig werk binnen dat onze klanten helpt met hun grootste uitdagingen én kansen, en we versterken met nieuwe acquisities onze slagkracht op gebieden als digital en design. Kelly is een ervaren leider en een fantastische en inspirerende aanwinst voor ons team. Ze is de juiste persoon om onze digitale transformatie te stimuleren in onze missie om vindingrijkheid tot leven te brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij ons zal helpen verdere innovatie voor onze klanten en onze collega’s te realiseren.”

“Ik ben verheugd om bij PA te beginnen in zo'n cruciale periode”, aldus Kelly Olsen. “Het geeft me ontzettend veel energie om te werken voor een organisatie met een duidelijke missie, en die veel geeft om klanten en medewerkers. Het is mijn passie om teams in staat te stellen beter samen te werken en voortdurend te innoveren voor hun klanten.”

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024