Martijn Kregting - 04 mei 2022

Onno Westra, Frank Heijtlager vormen nieuwe directie MCXess

Onno Westra en Frank Heijtlager vormen voortaan de directie van MCXess. Westra (algemeen directeur) en Heijtlager (commercieel directeur) volgen Marcel Dijkstra op. De twee nieuwe directeuren hebben samen 26 jaar ervaring bij de aanbieder van telecomdiensten.

In de afgelopen jaren heeft Dijkstra samen met Westra, Heijtlager en het hele team een wereldwijd telefoonnummerportfolio opgezet, evenals gespreksrouteringsoplossingen en verregaande automatisering waarmee klanten online en real-time hun aanvragen en wijzigingen kunnen verwerken.

Nieuwe pijlers

De oorspronkelijke pijler van inbound telefonie blijft een belangrijk onderdeel in de strategie MCXess. Met de benoeming van de nieuwe directie wordt echter een aantal pijlers aan de strategie en identiteit toegevoegd. MCXess gaat naast inbound telefonie ook hybride en outbound telefonie connectiviteit leveren. Zo wil de onderneming inspelen op de invulling van de behoefte aan telefonieconnectiviteit zonder weer een nieuwe PBX, collaboratie of contact center oplossing te introduceren.

Onno Westra is voornamelijk in de telecom actief geweest. Voorafgaand aan MCXess met name bij operators (Versatel en Tele2). Hij heeft zich primair beziggehouden met Operations, Product, concept en business development. Frank Heijtlager heeft met name bij telecomaanbieders en callcenters gewerkt. Vóór MCXess was hij onder meer actief bij debitel Nederland en Unamic, vooral op het gebied van IT en Operations.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024