Witold Kepinski - 28 april 2023

Cara Antoine wordt EVP en Chief Technology & Portfolio Innovation Officer bij Capgemini

Cara Antoine wordt bij Capgemini Executive Vice President en Chief Technology & Portfolio Innovation Officer in de regio Noord- en Midden-Europa. Dit meldt ze op linkedIn.

Cara Antoine wordt EVP en Chief Technology & Portfolio Innovation Officer bij Capgemini image

Cara Antoine meldt: "Ik ben verheugd aan te kondigen dat ik vanaf 1 maart bij Capgemini in dienst treed als Executive Vice President en Chief Technology & Portfolio Innovation Officer in de regio Noord- en Midden-Europa (NCE).

Ik ben zeer dankbaar voor deze ongelooflijke kans om met zo'n getalenteerd team te werken en bij te dragen aan Capgemini's missie om menselijke energie te ontketenen door middel van technologie voor een inclusieve en duurzame toekomst.

Zoals Capgemini's slogan "Get the Future You Want" suggereert, zetten we ons in om de kracht van technologie met een menselijk tintje te benutten om positieve verandering te stimuleren en een betere toekomst voor iedereen te creëren. Ik ben opgewonden om deel uit te maken van deze missie en te werken aan het maken van een echt verschil in het leven van mensen.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn collega's bij Capgemini en mijn expertise en ervaring te gebruiken om innovatie te stimuleren, een positieve ambassadeur te zijn voor meer digitale inclusie en diversiteit, en duurzame waarde te leveren aan onze klanten. Samen zullen we de grenzen van menselijk pionierswerk en innovatie blijven verleggen en nieuwe horizonten in de technologie-industrie blijven verkennen."

Leader of the Year

Cara Antoine heeft verder de Gold Award gewonnen als "Leader of the Year" van de Women Changing the World Awards en een Silver Award heb ontvangen voor de categorie "Women in Corporate".  "Ik voel me ongelooflijk vereerd en dankbaar dat ik erkend ben voor mijn inspanningen om anderen te versterken door mijn leiderschap. Deze awards zijn bedoeld om het groeiende aantal vrouwen te erkennen dat het voortouw neemt om van de wereld een betere plek voor ons allemaal te maken en om anderen te inspireren om gehoor te geven aan de oproep om actie te ondernemen. Traditioneel is het verhaal rond leiderschap is gericht op het individu - hun visie, strategie en talenten. Ik geloof echter dat echt leiderschap gaat over het empoweren van anderen en ervoor zorgen dat de impact van je leiderschap blijft bestaan, zelfs als je er niet bent. Dit is het soort leiderschap dat ik elke dag probeer te belichamen, en ik ben zo dankbaar dat ik ervoor ben erkend."