Witold Kepinski - 29 april 2024

Dutch IT Media en Gartner verlengen succesvolle samenwerking

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel, en Gartner, toonaangevend IT onderzoeksbureau, verlengen hun succesvolle samenwerking met twee jaar.

Dutch IT Media en Gartner verlengen succesvolle samenwerking image

Lezers profiteren

Lezers van Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel blijven hierdoor gegarandeerd op de hoogte van de allernieuwste trends op het gebied van ICT en business. Denk hierbij aan interviews, nieuwsupdates, video's en verslagen van evenementen.

Gartner IT Symposium/Xpo

Dutch IT Media is de komende twee jaar wederom mediapartner van Gartner Benelux voor het Gartner IT Symposium/Xpo. Dit is het grootste CIO-evenement van Europa, dat plaatsvindt van 4 tot en met 7 november in Barcelona. Honderden IT-beslissers uit Nederland komen hier samen om kennis te delen en te netwerken.

Uitgebreide verslaggeving

Het team van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders doet uitgebreid verslag van het evenement, met previews, interviews en dagelijkse video-updates. In de zomer van 2024 verschijnt er bovendien een speciale Gartner editie, met interviews met onder andere de belangrijkste keynote-sprekers.

Content partner

Dutch IT Media is daarnaast content partner bij diverse Benelux-activiteiten tijdens het Gartner IT Symposium/Xpo, zoals de overheidslunch, de Nederlandse analistensessie en de netwerkavonden Dutch en Belux House.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT-wereld met Dutch IT Media en Gartner!

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024