Redactie - 16 december 2016

Digital Doctors: Reputatieschade, IoT en de waarde van data

In de eerste aflevering van de nieuwe videorubriek Digital Doctors geven Hans Timmerman, CTO bij Dell EMC Nederland en Robin Kuepers, Server Line of Business Director bij Dell EMC, EMEA, antwoord op vragen uit de markt. Aan bod komen de vraag hoe je daadwerkelijk waarde haalt uit data, hoe ver robotisering moet gaan, wat de reële gevaren zijn van het Internet of Things en hoe je met IoT moet beginnen.

In deze nieuwe videorubriek van Executive People en Dutch IT-channel beantwoorden experts een breed scala aan vragen over de praktische zakelijke toepassing van ICT. Hiermee breiden Executive People en Dutch IT-channel hun populaire videoproducties uit met een vraagbaak voor organisaties die werk willen maken van de digitale transformatie.

De digitale transformatie raakt de hele maatschappij. Trends als werken op afstand, cloud, Internet of Things en big data analytics zijn vraagstukken waar bedrijven mee worstelen, maar hun effect is veel breder dan de eigen organisatie. En de ontwikkelingen gaan snel, zodat ze lastig bij te houden zijn voor drukbezette executives. De Digital Doctors geven antwoord, en vertalen technologische trends in businesstoepassingen.

Cloudian BW - week 11/12-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14