The Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ event, dat werd gehouden in Omniversum Den Haag, is geslaagd. Ruim 200 mensen kwamen af op het kennis- en netwerkevent van Dutch IT-channel en Executive-People. Daar werden ze verwelkomd door gastheer en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski en moderator Danny Frietman.

De bezoekers kregen een programma voorgeschoteld waarin innovatie tastbaar wordt gemaakt: van spectaculaire technologie in de Formule 1 tot de culinaire creaties van topkok Pierre Wind.

ICT-branche komt samen

Witold Kepinski: "Dutch IT-channel en Executive-People brengen met The Future of Business Technology de hele ICT-branche samen: leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners, service providers en de verschillende IT-beslissers zoals CIO's, IT-managers en innovatie managers. We betrekken deze doelgroepen bij ons event waarbij we hun visies en kennis tonen in online artikelen en een speciaal magazine dat nu ook online beschikbaar is. De mens is zowel katalysator als beperkende factor bij innovatie. Dat vraagt om een strategie waarin de mens centraal staat om innovatie te laten slagen. De innovatieleider stond daarom dit keer centraal bij The Future of Business Technology / Leaders of Innovation."

Gartner

Tijdens het programma sprak Gartner-analist Erik van Ommeren over trends in innovatie. Tevens spraken toonaangevende innovatiemanagers over hun visie op innovatie. Zo sprak Aimee van Wynsberghe van de TU Delft over de ethische aspecten van innovatie in Robotics en artificial intelligence.

Formule 1

De dag werd afgesloten met een onderhoudende presentatie van ex Formule 1 coureur en analist Robert Doornbos. Hij belichtte de spectaculaire innovaties in de Formule 1 waarbij ook de uitzonderlijke prestaties van Max Verstappen werden besproken en getoond.

Innovatie in praktijk

In de speciale editie van het The Future of Business Technology 'Leaders of Innovation' magazine staan interviews met leiders in innovatie die laten zien wat innovatie in de praktijk betekent. Arnoud Klerkx, Chief Digital Officer bij Kramp Groep, vertelt over innovatie door vergaande robotisering en de inzet van data scientists. Bij ANWB is innovatie een concreet begrip met praktische implicaties, leggen Teun van der Vorm, CIO bij ANWB en Gregor Abbas, manager van het CIO Office, uit. En Max Kranendijk van Vodafone vertelt hoe hij met zijn innovatieteam uitdaagt, en laat zien dat het anders kan. 

In 2020 vindt een derde editie plaats van The Future of Business Technology. 

Bekijk de foto's van het event op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Lees het magazine op deze link

Lees alles over het Future of Business Technology project hier.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024