Redactie - 03 oktober 2019

VMware Digital Workplace update met Bernard Oudhoff

Dutch IT-channel organiseerde het Digital Workplace Day Event in de 3D Makers Zone in Haarlem dat goed werd bezocht. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski spreekt in deze video update over Digital Workplace trends en ontwikkelingen met Bernard Oudhoff, End User Computing Account Executive bij VMware, een strategische partner voor digitale transformatie. Ook belicht hij de VMware Workspace ONE toepassing voor de digitale werkplek.

Tijdens deze totaal verzorgde middag werden de resultaten van het onderzoek Digitale Mobiliteit 2019 gepresenteerd en overhandigd door Michiel Alkemade van Smart Profile aan Jan Middendorp, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Tevens belichten Gartner en FME hun visies over de moderne werkplek en zijn er diverse fieldlabs waar de laatste trends en oplossingen worden getoond.

Het Dutch IT-channel Digital Workplace event is voor digital leaders en beslissers op het gebied van Digitale Mobiliteit, zoals IT-managers, HR-managers, fleetmanagers, consultants, cultuur- en managementspecialisten en iedereen die beleidsmatig betrokken is bij dit onderwerp.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024