Witold Kepinski - 23 november 2019

CraniumConnect Dynamics Experience inspireert digital leaders

CraniumConnect organiseerde onlangs in De Meervaart Amsterdam de twaalfde editie van de Dynamics Experience waarbij het thema ‘Future Ready. Now’ centraal stond. Daar werd getoond hoe klanten succesvol kunnen zijn met Microsoft Business Applications en Adobe Experience Cloud. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak in een video update met Jay Ramsanjhal (CraniumConnect), Marit van Dijk (Avanade), Paul McKeithan (Buhler Aeroglide) en Michel de Koning (Royal HaskoningDHV).

Tijdens deze conferentie over Microsoft bedrijfstoepassingen werden leidinggevenden geïnspireerd door de meest succesvolle klanten van Microsoft, leiders in digitale oplossingen en hun collega's. In de keynote vertelden klanten die succesvol zijn getransformeerd naar een ‘future-ready’ organisatie, waaronder Bühler, Royal HaskoningDHV en ABÉO Group.

Naast deze inspirerende en authentieke klantverhalen uit binnen- en buitenland, waren er meer dan 30 sessies op gebied van Customer Experience (CX), DataScience, migratie, talent en educatie (hoger onderwijs), Microsoft Dynamics365, PowerBI, Adobe Experience Cloud en Marketo.

https://www.craniumconnect.com/

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29