Redactie - 26 november 2020

Dutch IT Security Talkshow belicht security trends bij channel partners

Vanuit zowel het oogpunt van de IT-beslisser als de Channel Partner is duidelijk dat het securitybudget de afgelopen jaren over het algemeen is toegenomen. Dit blijkt uit het Dutch IT Security onderzoek, uitgevoerd door markt intelligentiebureau Smart Profile en Dutch IT Channel. Danny Frietman (Moderator Dutch IT Channel) bespreekt de uitkomsten van dit onderzoek in de Dutch IT security Talkshow met Jurgen Verheijen (Marketing Lead Smart Profile) en Witold Kepinski (Director Content en hoofdredacteur Dutch IT Channel).

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. De IT-beslisser moet vaak complexe omgevingen beheren, iets wat door vaak door experts, zoals IT-professionals en IT-dienstverleners, wordt uitgevoerd. Ze moeten cybergevaren tegenhouden phishing en ransomware aanvallen die de digitale weerbaarheid van organisaties op proef stellen.

Verder moeten IT-beslissers inspelen en budget vrijmaken door nieuwe situaties zoals de vele thuiswerkplekken die na de COVID-19 zijn ontstaan. Genoeg reden voor platformen Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile een onderzoek te doen naar de actuele staat van IT Security in Nederland en wat de actuele trends zijn.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024