Witold Kepinski - 16 maart 2021

Nutanix Enterprise Cloud moderniseert datacenter IT

Traditionele datacenter infrastructuur kan de snelheid van het bedrijfsleven van vandaag niet bijhouden. Het beheren van afzonderlijke silo's voor rekenkracht, opslag, virtualisatie en netwerken is te traag en vereist te veel IT-specialisatie. Er is volgens hyperconverged infrastructure (hci) aanbieder Nutanix een betere manier; dat is Nutanix Enterprise Cloud. Dit is een moderne, software-gedefinieerde oplossing die native alle IT-bronnen integreert om elke applicatie uit te voeren en tegelijkertijd echte eenvoud en kwaliteit biedt die datacenter infrastructuur beheer vereenvoudigd. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ met met Sunil Dutt, Director Channel en OEM Alliances NEUR|EMEA bij Nutanix.

Dutt en Frietman bespreken ponder andere de trends rond hyperconverged infrastructuur voor datacenters. Verder ook het Nutanix Enterprise Cloud aanbod voor datacenter IT om deze gemakkelijker te ontwerpen, bouwen en beheren.

Hybrid cloud is volgens het Nutanix Enterprise Cloud Index-survey en -onderzoeksrapport, dat de vooruitgang van bedrijven meet met betrekking tot de adoptie van private, hybride en public clouds, het meest in trek.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infinity IT BN start 2 feb