Witold Kepinski - 01 mei 2021

BPSOLUTIONS ontzorgt organisaties met hybrid multi cloud

Omdat public cloud voor veel workloads en services interessant is om naar te kijken, past het niet bij alle workloads, vooral niet voor bedrijfskritische en / of legacy applicaties en data. Niet alles hoort thuis in de public cloud, maar er zijn nogal wat workloads die baat hebben bij public cloud. Vooruitstrevende bedrijven kiezen daarom voor een hybride mix van clouddiensten. Hybride clouds bieden de voordelen van zowel publieke als private clouds en profiteren van de bestaande architectuur in een datacenter. In deze Dutch IT Channel Studio Talkshow ‘Leaders of Cloud’ spreekt moderator Danny Frietman hierover verder met Mark de Groot en Ronald van Heek van BPSOLUTIONS.

Sinds de oprichting van BPSOLUTIONS in 2001, adviseert en ondersteunt het bedrijf kleine, middelgrote en grote ondernemingen en non-profit organisaties bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de informatievoorzieningen.

BPSOLUTIONS kan klanten volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing; specifieke kennis in enkele point solutions en zijn 24/7 Operations Control Center (OCC).

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024