Witold Kepinski - 19 oktober 2021

Lisa Smak: SoftwareONE helpt bij succesvol gebruik van Microsoft 365

Begeleiding van software-implementaties was Lisa Smak, Global Service Delivery Lead Adoption & Change Management bij SoftwareONE, op het lijf geschreven. Geen wonder dat zij opmerkte dat dezelfde behoefte bestaat bij organisaties die Microsoft 365 licenties hebben aangeschaft. Dat komt omdat naast mail, Word & Excel veel meer mogelijkheden bijgekomen. Met de aanschaf van Microsoft 365 is het belangrijk om deze voordelen te kennen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Moderator Danny Frietman spreekt hierover in deze Dutch IT Talkshow ‘Digital Workplace’ verder met Lisa Smak, Global Service Delivery Lead Adoption & Change Management bij SoftwareONE.

Maatwerk is natuurlijk niet mogelijk bij een clouddienst als Microsoft 365, maar er zijn wel talloze extra opties beschikbaar. Met de juiste implementatie beschik je dus eigenlijk over een maatwerkoplossing. Zo illustreert Smak: “Als consultant krijg ik veel mee van de vraagstukken die leven bij de gebruikers. Het is dan gaaf om de juiste kennis te koppelen en de vraag direct om te zetten in een werkende oplossing waar medewerkers mee aan de slag kunnen. Door verandering te omarmen zien we dat dit zich als een olievlek uitspreidt binnen de organisatie.”Om aan de vraag naar passende oplossingen te voldoen is binnen SoftwareONE een nieuwe afdeling opgezet. Een team van specialisten die weten hoe je dit als organisatie bereikt.

Kers op de taart

Met Microsoft 365 kun je een digitale werkplek inrichten die overeenkomt met de bedrijfscultuur van een organisatie. Smak: “Wij doen dat op een manier die de hele bedrijfsvoering verbetert. Dat is de kers op de taart.”

Lees ook het interview met Lisa Smak: SoftwareONE helpt bij het kiezen van de juiste functionaliteiten.

Veilige Werkplek

Bekijk ook het video interview met Robin Hobo: SoftwareONE biedt beheer en security voor Digitale Werkplek.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024