Redactie - 22 februari 2022

Dutch IT Cybersecurity Assembly bespreekt aanpak ransomware in MKB

De Dutch IT Cybersecurity Assembly was onlangs weer samen in Kasteel Hooge Vuursche met publieke- en private deelnemers. De derde ronde tafel bijeenkomst had als focus het MKB en cyberweerbaarheid met betrekking tot de toenemende ransomware aanvallen. De redactie van Dutch IT-channel sprak in een video update met deelnemers Hans ten Hove (Datto), Erik Westhovens (Insight) en Astrid Oosenbrug (DIVD).

De discussie stond onder leiding van moderator Danny Frietman van Dutch IT-channel. Binnenkort publiceert Dutch IT-channel een verslag van deze bijeenkomst.

De Dutch IT Cybersecurity Assembly (DICA) is een initiatief waar we meerdere keren per jaar samen komen met stakeholders, specialisten en thought leaders uit Nederland om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen.

Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto. De Assembly vindt plaats tijdens een Round Table sessie, waarop de Chatham House Rules van kracht zijn. Van de Round Table worden de bevindingen en conclusies in een rapport gepubliceerd. Deelname is uitsluitend op basis van een persoonlijke uitnodiging.

https://www.securityassembly.nl/

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024