Redactie - 21 mei 2022

Dutch IT-channel Awards in beeld met winnaars en gasten

In Studio 21 in Hilversum vond op 19 mei 2022 weer de uitreiking plaats van de Dutch IT Channel Awards. Meer dan 650 aanwezigen genoten live van een spectaculaire show, en vierden de mooie resultaten van de Nederlandse IT-branche. Nance presenteerde de show samen met Witold Kepinski, Editor in Chief van Dutch IT Channel. Het team van Dutch IT-channel sprak voor deze reportage met diverse winnaars en andere aanwezigen.

De uitreiking van de zevende editie van de Dutch IT Channel Awards had als thema ‘Back to Normal - The Reunion’. Ook werd een mooi bedrag overhandigd aan het Duchenne Parent Project. De show werd afgesloten met de uitreiking van de Editors Choice Award die werd overhandigd aan Michel van Teijlingen, Managing Director van SoftwareOne Benelux. Opvallend is dat de toename van het aantal dames in de IT ook bij dit evenement te zien is.

In deze reportage sprak het team van Dutch IT-channel met Vincent Verbiesen, Protinus IT; Sven Janssens, Watchguard; Edwin Beerentemfel, Axis; Peter Alkemade, Arrow ECS; Hans Dekkers, IBM; Iwan Kuijpers, Copaco; Michel van Teijlingen, SoftwareOne; Thomas Ekman, Dustin; Judith Veenhouwer, SentinelOne; Iris Tetteroo, Salesforce; Marloes Assink, Vmware; Eugene Tuijnman, SLTN.