Martijn Kregting - 07 maart 2023

Arctic Wolf gaat voor holistische aanpak security-uitdagingen

De beste service met de beste mensen bieden voor een allesomvattend security operations platform. Dat is wat Arctic Wolf nastreeft. "We doen het goed of we doen het niet", is de boodschap van Clare Loveridge, Vice President & General Manager EMEA bij Arctic Wolf.

"Bedrijven hebben de mensen niet meer om al hun security tools goed te beheren en op de vele alarmen te reageren. En dat wordt alleen maar erger. Arctic Wolf haalt alle relevante data uit je bestaande security tools en zorgt dat je alleen hoeft te reagern op wat echt belangrijk is."

Nog geen twee jaar na de start van Arctic Wolf in het VK en de Benelux heeft de aanbieder van een security operations-platform met deze uitgangspunten en grote investeringen in talent al een stevige positie veroverd. Niet met alweer een punt-oplossing, maar juist door bestaande oplossingen op securitygebied te bundelen en hun effectiviteit sterk te vergroten. Clare Loveridge vertelt in gesprek met Executive People over de redenen voor de sterke groei en wat Arctic Wolf voor plannen heeft om organisaties

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei