Marco van der Hoeven - 18 maart 2023

Video: Geslaagd Dutch IT Channel Awards gala met serieuze ondertoon

Tijdens de uitreiking van de Dutch IT Channel Awards kwam de top van het Nederlandse resellerkanaal samen in een feestelijke bijeenkomst, waar het ondertussen traditionele adagium ‘Let’s celebrate the channel’ weer enthousiast werd ingevuld. Tegelijk werd de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de sector niet vergeten, met een mooie cheque voor Stichting Ambulance Wens.

De Dutch IT Channel Awards werden vorige week feestelijk uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. Nance Coolen presenteerde de galashow samen met Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel. Er werden meer dan 50.000 stemmen uitgebracht op de meer dan honderd genomineerden in 24 categorieën.

Het thema van de achtste editie van de Dutch IT Channel Awards was "Hollywood". De opening van de gala-avond vond plaats met spectaculaire filmbeelden op een groot scherm. "De Nederlandse IT-branche kon weer samen netwerken en genieten tijdens het grootste tech business gala van Nederland. Ruim 700 genodigden genoten van een goed award-diner dat werd opgeluisterd door mooi entertainment in een zaal vol showbizz-ambiance", aldus Witold Kepinski.

Tijdens het gala ontving de Stichting Ambulance Wens een donatie van 18.000 euro. Die donatie werd mede mogelijk gemaakt door Ingram Micro, Pure Storage, SoftwareONE Nederland, Arrow Nederland en Dutch IT Channel.

Stichting Ambulance Wens vervult sinds 2007 de laatste wensen van niet meer mobiele patiënten die niet lang meer te leven hebben. Dat gebeurt met acht speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en met de hulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers. In 15 jaar tijd werden er in totaal ongeveer 19.100 wensen vervuld. Die zijn voor de betrokken patiënten en hun omgeving vaak van onschatbare waarde.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024