Witold Kepinski - 20 juni 2023

Cybersecurity update met Daniël Luthra van Bodyguard.io

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs. De redactie van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met diverse sprekers, sponsors en standhouders waaronder Daniël Luthra van Bodyguard.io.

De afkorting eindigt met het bekende 'DR', maar pas op: CDR is niet de zoveelste detection & response technologie. “CDR staat voor content, disarm & reconstruction, en werkt als een wasstraat voor álle schadelijke bijlagen”, vertelt Daniël Luthra, ontwikkelaar van het laagdrempelige Bodyguard. “Anders dan EDR of bijvoorbeeld XDR kijkt CDR wat in een bestand nog wél te vertrouwen is. Ook onbekende virussen verdwijnen, nog voordat iemand ze kan binnenhalen.”

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen.

Lees ook het interview: Daniël Luthra over laagdrempelige CDR-oplossing Bodyguard.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei