Redactie - 08 december 2023

Dutch IT Security update met Jelle Wieringa - Knowbe4

De Dutch IT Security Day op 21 november 2023 op Buitenplaats Kameryck bij Woerden was een groot succes. Moderator Hendrika Willemse-Vreugenhil spreekt in deze video namens de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders met Jelle Wieringa, Security Advocate bij KnowBe4. Wieringa gaat in op de 'mens-kant' van cybersecurity. Wat is er belangrijk als het gaat om het trainen van jouw mensen over de gevaren die dagelijks op ons af komen? Wat zijn de ontwikkelingen en, net zo belangrijk, wat levert een gedegen Security Awareness-programma een organisatie eigenlijk op?

Voor bedrijven in alle sectoren is cybersecurity een onmisbaar onderwerp. De dreiging van cyberaanvallen is realiteit en kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van een bedrijf. Daarom organiseert Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, jaarlijks de Dutch IT Security Day waarbij de hele IT-keten samenkomt: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs.

Bezoekers doken op de afgelopen editie in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity. Ook konden ze experts ontmoeten zoals vooraanstaande sprekers waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Daarnaast konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Lees ook ons verslag van de Dutch IT Security Day!

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024