Witold Kepinski - 23 mei 2024

Dell Technologies World update met Futureproof Group en Ingram Micro

Jobert Lommerse, Partner Manager bij de Futureproof Group, en Ben Bax, Business Unit Manager Dell bij Ingram Micro, waren ook aanwezig op Dell Technologies World 2024 in Las Vegas. Ze spraken in een video update over de aankondigingen en onderlinge samenwerking met Witold Kepinski, Director Content Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders.

Lommers is te spreken over innovaties zoals AI, waterkoeling en hardware. Ook bespreken Lommerse en Bax de onderlinge samenwerking tussen Dell Partners wat leidt tot meer kennis en business.

Dell heeft op het event verschillende product aankondigingen gedaan, waaronder de introductie van zijn AI Factory ; een uitbreiding van de AI Factory in samenwerking met NVIDIA ; en AI-gerichte verbeteringen in zijn PowerStore- opslaglijn.

Tijdens Dell Technolgies World verwelkomde Michael Dell op verschillende momenten Bill McDermott, CEO van ServiceNow, Dr. Sungwoo Hwang, CEO van Samsung SDS, en oprichter en CEO van NVIDIA Jensen Huang op het podium om de belangrijke rol van Dell bij het aandrijven, ontwikkelen en gebruiken van AI te bespreken.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024