Wouter Hoeffnagel - 13 februari 2015

‘Trainen van personeel kan succesratio ICT-projecten met 40% vergroten’

Het implementeren van software kost geld. Het is voor bedrijven dan ook van belang dat dergelijke ICT-projecten succesvol worden afgerond. Het trainen van personeel speelt hierbij een belangrijke rol.

Enterprise DB wijst op een onderzoek van IDC waaruit blijkt dat de kans dat een ICT-project succesvol wordt afgerond met 40% toeneemt indien bedrijven hun trainingsbudget met slechts 1,5% verhogen. Het loont dus extra te investeren in het trainen en bijscholen van medewerkers.

Postgres Plus Advanced Server
Postgres Plus Advanced Server 9.4 is een oplossing van Enterprise DB op basis van de PostgreSQL open sources database. De oplossing helpt ICT-professionals de databases op efficiënte wijze te beheren. De oplossing geeft beheerders meer controle, extra mogelijkheden om de prestaties van databases te vergroten en een methode om veelvoorkomende taken te vereenvoudigen. Ook voor het implementeren van Postgres Plus Advanced Server 9.4 geldt dat het trainen van personeel helpt succesratio van projecten. Enterprise DB biedt daarom een speciale training aan voor de database-oplossing. 

Deelnemers aan de training krijgen privé-begeleiding van een instructeur die alles af weet van Postgres Plus Advanced Server 9.4. Bedrijven kunnen de training volledig naar eigen wens aanpassen en afstemmen op hun eigen specifieke behoefte. De training sluit dus altijd aan op de bestaande kennis en vaardigheden van ICT-professionals. Meer informatie over de training is beschikbaar bij Enterprise DB.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024