Redactie - 08 april 2020

Video Talkshow over Cloud toepassingen en trends in Nederland

Video Talkshow over Cloud toepassingen en trends in Nederland image

Hoe zet de IT-beslisser cloud business technologie in en welke leveranciers spelen hierbij een cruciale rol? Markt intelligentie bureau Smart Profile en Dutch IT-channel bespreken deze en andere vragen op donderdag 9 april onder leiding van moderator Danny Frietman tijdens een video talkshow. Hierbij staat het onderzoek ‘Cloud in Nederland’ centraal, dat recent onder Nederlandse IT-beslissers door Smart Profile in samenwerking met Dutch IT Channel is uitgevoerd.

Danny Frietman gaat in een Cloud Tech Talk Video in gesprek met Jurgen Verheijen (Marketing Lead Smart Profile), Erik van Gurp (Business Analyst Smart Profile) en Witold Kepinski (Director Content en Editor-in-Chief Dutch IT-channel). Zij bespreken samen de hoogtepunten van het onderzoek over cloud gebruik in Nederland. Het gaat hierbij onder andere om hoe cloud capaciteit wordt ingericht, wat voor toepassingen worden gebruikt en in welke trends de IT-beslissers interesse in hebben.

Cloud

Cloud business technologie maakt mensen productiever zodat organisaties sneller kunnen groeien en toekomstbestendig blijven. Er zijn en er komen steeds meer verschillende cloud toepassingen op de markt die de IT-beslisser verder kan helpen. Om meer grip te krijgen op wat er daadwerkelijk in de Nederlandse markt afspeelt rondom adoptie van (nieuwe) cloud toepassingen is dit onderzoek daarom uitgevoerd. Hiermee willen Dutch IT-channel en Smart Profile de hele IT-keten die bestaat uit IT-leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners en IT-beslissers voorzien van informatie over cloud gebruik anno 2020 in Nederland.

Onderzoek

Het interessante resultaat van het ‘Cloud in Nederland’ onderzoek is gebundeld in de Dutch IT Cloud Survey special dat ook op donderdag 9 april online wordt gepubliceerd. Het onderzoek is inmiddels beschikbaar in een gratis PDF download. Tevens is het onderzoek in de printeditie van Dutch IT channel te lezen die begin april naar abonnees wordt verstuurd.

Nog meer details over het onderzoek worden bekend gemaakt tijdens het Dutch IT Cloud Event op donderdag 23 juni in Fort Voordorp met interessante keynotes, breakouts, een CloudLunch en informatiemarkt. Bekijk hier het programma.

Inschrijven kan via deze link.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024