Redactie - 09 oktober 2020

NetSuite breidt toewijding aan partners uit

NetSuite breidt toewijding aan partners uit image

Om partners te helpen het succes van klanten te maximaliseren en te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar cloud-ERP, blijft Oracle NetSuite investeren in haar partnerprogramma's. De nieuwste updates van de NetSuite-partnerprogramma's omvatten nieuwe initiatieven om uitgebreide partnerprofielen te omarmen en micro-verticale praktijken uit te bouwen. Bovendien blijven het NetSuite Business Process Outsourcing (BPO) -programma en SuiteLife, een uitgebreide set bronnen, gecertificeerde training en tools, aan kracht winnen en ondersteunen ze nu 600 partners in 85 landen.

"Onze investering in het kanaal blijft zijn vruchten afwerpen voor de NetSuite-partners en de klanten die ze bedienen", zegt Craig West, vice-president channel sales en allianties bij Oracle NetSuite. “Dit jaar heeft het belang van partnerschappen aangetoond, aangezien bedrijven in alle bedrijfstakken op zoek zijn naar nieuwe manieren om samen te werken om zich aan te passen aan veranderingen en veerkracht op te bouwen. Nieuwe initiatieven zoals het NetSuite Associate Solution Provider Program, evenals onze verhoogde investeringen in bestaande programma's, zullen onze partners helpen bij het navigeren door de complexiteit van de huidige economie en profiteren van de NetSuite-cloud."

Het NetSuite Partner-programma omvat wereldwijde en regionale systeemintegratoren, financiële en zakelijke adviesbureaus en leveranciers van technologieadvies. NetSuite-partners bieden een combinatie van diensten aan NetSuite-klanten, variërend van integratie- en implementatiediensten en projectbeheer tot naleving van de regelgeving, belasting- en auditadvies en begeleiding bij systeemselectie op gebieden zoals ERP, HCM, CRM en omnichannel commerce. Deze services worden geleverd op het kernplatform van NetSuite om te voldoen aan de toenemende vraag naar geïntegreerde cloudapplicaties die de bedrijfsflexibiliteit vergroten en een uitzonderlijke time-to-value bieden.

De nieuwste updates van de NetSuite-partnerprogramma's zijn onder meer:

Associate Solution Provider-programma: helpt digitale marketingbureaus en e-commerce adviesbureaus die retail-, direct-to-consumer- en digitaal native merken bedienen, NetSuite-oplossingen leveren die zijn gericht op klantervaring en professioneel servicebeheer als een eerste stap in het bouwen van een uitgebreide NetSuite cloud ERP-praktijk. Nieuwe gecombineerde bronnen begeleiden partners bij het ontwikkelen van werkwijzen voor NetSuite's oplossingen, waaronder Bronto, OpenAir en SuiteCommerce. Bovendien biedt het programma partners de voordelen van het bredere partnerecosysteem van NetSuite, inclusief toegang tot training, en biedt het een pad om een ERP Solution Provider-partner te worden.

Bouw uw eigen microvertical-programma: biedt partners een toonaangevende, best practice-benadering voor het creëren van op NetSuite gebaseerde industrieoplossingen door gebruik te maken van hun domeinexpertise. Het programma ondersteunt nu meer dan 40 microverticalen van partners, waaronder installateurs van zonne-energie, farmaceutische fabrikanten, commerciële meubelleveranciers, fabrikanten van campers / reiswagens en brouwerijen, distilleerderijen en wijnmakerijen. NetSuite-partners die zich richten op microverticals groeien vijf keer sneller dan partners die dat niet doen, en kunnen ook extra inkomsten genereren bovenop hun kernactiviteiten van NetSuite.

BPO-partnerprogramma: het eerste BPO-programma in de branche dat een uniforme cloudgebaseerde oplossing van ERP, CRM en e-commerce biedt ter ondersteuning van kleine bedrijven en snelgroeiende startups, is het afgelopen jaar exponentieel gegroeid. Door dienstenaanbod te ontwikkelen dat is gebouwd op NetSuite, kunnen BPO-partners de kosten blijven verlagen, de time-to-value versnellen en de efficiëntie en zichtbaarheid verbeteren via één enkel platform, terwijl ze hun klanten een naadloos overgangsplan bieden naar NetSuite als hun voorkeursoplossing in de toekomst.

SuiteLife: biedt een uitgebreide set bronnen, gecertificeerde training en tools waarmee partners expertise kunnen ontwikkelen rond specifieke bedrijfsfuncties, productgebieden en industrieën. Sinds de lancering in april 2019 hebben meer dan 130 nieuwe partners van SuiteLife gebruik gemaakt om snel en gemakkelijk de kennis en expertise op te doen die nodig is om klanten te helpen slagen, hun praktijken te differentiëren en hun bedrijf uit te breiden. SuiteLife stelt meer dan 600 NetSuite-partners wereldwijd in staat expertise te ontwikkelen rond specifieke bedrijfsfuncties, productgebieden en industrieën.