Witold Kepinski - 07 november 2021

Dutch IT-channel en Executive People doen verslag van Gartner IT Symposium/Xpo

Dutch IT-channel en Executive People doen verslag van Gartner IT Symposium/Xpo image

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet verslag van het Gartner IT Symposium/Xpo online event dat tussen 7 en 11 november plaatsvindt. Het thema is dit jaar: Reach Beyond, in de hoop dat we de gevolgen van de pandemie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Executive-People en Dutch IT-channel zijn ook dit jaar weer de mediapartner.

De redactie doet onder andere verslag van de Nederlandse CIO en analisten sessie op maandag 8 november 2021 van 15:00 tot 16:00 uur. Deze sessie wordt geleid door moderator Danny Frietman.

CIO's en hun organisatie zijn van oudsher gewend om met disruptie om te gaan. Maar de pandemie die vorig jaar uitbrak vergde het uiterste van hun vindingrijkheid. Nu is het volgens Gartner tijd om daarop voort te bouwen, en de volgende stap te zetten, om verder te gaan.

Hiermee vergroten CIO’s hun invloedsfeer in de organisatie, en verleggen ze de grenzen van creativiteit met visionaire technologieën en digitale innovaties. Nu IT volop in de schijnwerpers staat is dit een unieke kans voor CIO's en senior technologiemanagers om de gedurfde stappen te zetten die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden, aldus Gartner.

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 SLTN Vierkant
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023