Floris Hulshoff Pol - 23 september 2022

Salesforce kiest Workday Financial Management

Salesforce kiest Workday Financial Management image

Workday leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt bekend dat Salesforce, speler in CRM met meer dan 78.000 medewerkers en honderdduizenden klanten over de hele wereld, de inzet van Workday heeft uitgebreid om de voortdurende wereldwijde groei te ondersteunen.

De organisatie heeft gekozen voor Workday Financial Management, Workday Accounting Center, Workday Adaptive Planning en Workday Prism Analytics als uitbreiding op Workday Human Capital Management (HCM), Workday Recruiting, Workday Time Tracking en Workday Payroll voor de VS en Canada, die al eerder in gebruik werden genomen.

De technologie van Salesforce, dat een omzetgroei van 25% realiseerde in het fiscale jaar 2022, helpt bedrijven bij hun digitale transformatie, zodat zij relaties met klanten en werknemers kunnen verstevigen, efficiency kunnen verhogen en beter kunnen samenwerken. Terwijl de organisatie wereldwijd doorgroeit en zijn medewerkers blijft ondersteunen, past Salesforce diezelfde technologiegedreven aanpak toe in de eigen finance en doorlopende HR transformatie. 

Met Workday Enterprise Management Cloud heeft Salesforce nu financiële, HR- en operationele data in één aanpasbaar systeem, wat meer inzicht, flexibiliteit en een betere medewerkersbeleving oplevert. Dit biedt onder meer:

  • Een intelligente datakern waarin financiële en HR-inzichten zijn gecombineerd, wat helpt bij gefundeerde besluitvorming;
  • Het vermogen om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden, meerdere scenario's te modelleren en plannen aan te passen;
  • Een real-time overzicht van uitgaven en leveranciers voor het stroomlijnen van het inkoopproces;
  • De analytische basis om grote hoeveelheden operationele activiteiten te verwerken en om te zetten in journaalposten;Continu inzicht in het werknemersbestand, inclusief de vraag naar talent en talentmanagement.
SLTN Vierkant SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023