Witold Kepinski - 18 november 2022

Gartner en Smart Profile analisten spreken op Dutch IT Security Day

Gartner en Smart Profile analisten spreken op Dutch IT Security Day image

Analisten van Gartner en Smart Profile belichten interessante cybersecurity trends voor bezoekers tijdens de Dutch IT Security Day dat op 1 december plaatsvindt in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het event van Dutch IT Channel en Executive People voor IT-leiders en cybersecurity specialisten heeft een interessant programma dat onder leiding staat van moderator en dagvoorzitter Danny Frietman. U kunt zich nu inschrijven!

Erik van Gurp, Analyst bij Smart Profile, belicht de uitkomsten van de Dutch IT Leaders Security Survey 2022, een onderzoek van Smart Profile en Dutch IT-channel, dat mede mogelijk gemaakt is door Cloudian, Trend Micro en Veeam. Het onderzoek, waarbij tientallen Nederlandse CIO’s, CISO’s en andere securitybeslissers werden geïnterviewd door de redactie van Dutch IT-channel, geeft een interessant beeld van hoe Nederlandse organisaties hun IT-security moderniseren en hun digitale weerbaarheid vergroten. en voor bescherming tegen phishing en andere online gevaren.

De afsluitende keynote wordt gedaan door Gartner Analist Wam Voster die actuele cybersecurity trends belicht, in het bijzonder op het gebeid van security and risk management.

Inzicht

Cybersecurity is vandaag de dag een bedrijfsprioriteit. De Dutch IT Security Day biedt IT-beslissers zoals een CIO, CISO, CDO of IT-manager, hun rol binnen organisaties te versterken en opnieuw vorm te geven. Ze leren tijdens deze dag hun beveiligingsstrategie af te stemmen op business doelstellingen en via praktische sessies en paneldiscussies hun organisaties cyber resilient te maken.

Schrijf u nu in!

Kom net als uw collega's en peers naar de Dutch IT Security Day en krijg meer inzicht in actuele cybersecurity ontwikkelingen! U kunt zich nu inschrijven!

DUTCH IT SECURITY DAY

Datum: Donderdagmiddag 1 december van 11.00 tot 18.00 uur (Inclusief lunch en netwerkborrel)

Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort

Adres: Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Toegang is gratis. Schrijf u nu in.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024