Martijn Kregting - 13 april 2023

Teleperformance benoemt Kirsten Nijmeijer tot CHRO

Klantenservice-aanbieder Teleperformance benoemt Kirsten Nijmeijer als Chief Human Resources Officer (CHRO). Nijmeijer moet vanuit haar positie in de directie de Great Place to Work strategie in de Benelux & Suriname verder gaan uitbouwen.

Teleperformance benoemt Kirsten Nijmeijer tot CHRO image

Kirsten Nijmeijer, Chief Human Resources Officer van Teleperformance.

De nieuwe CHRO van Teleperformance heeft ruim 20 jaar ervaring in Human Resources management, een 'bewezen staat van dienst' in het leiden van HR-teams en in het ontwikkelen van talentmanagement-strategieën. Bij Teleperformance wordt Nijmeijer verantwoordelijk voor de hele people management-strategie van de organisatie. 'Kirsten zal een essentiële rol spelen in het verder stimuleren van onze cultuur waarin het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent centraal staat', aldus een persbericht van het bedrijf.

"We zijn verheugd om Kirsten als onze nieuwe CHRO te verwelkomen. Haar visie, uitgebreide ervaring in peoplemanagement en het ontwikkelen van talentmanagement-strategieën zal voor ons als Great Place to Work van enorme toegevoegde waarde zijn”, aldus Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux & Suriname.

"Mijn focus heeft altijd gelegen op de medewerkerstevredenheid, het opzetten van de people strategie, beleidslijnen en processen voor collega’s om hen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Als onze collega’s de beste versie van zichzelf kunnen zijn, zal de organisatie gedijen en geweldige resultaten behalen", voegt Nijmeijer toe.