Witold Kepinski - 13 december 2023

Indaver kiest voor Cegeka als partner voor IT-infrastructuur

Indaver, een speler in duurzame afvalverwerking, gaat een langetermijnrelatie aan met Cegeka, een internationaal IT-bedrijf. Cegeka zal de IT-infrastructuur van Indaver verder moderniseren en op termijn naar de cloud migreren. Ook zal Cegeka de digitale werkplekken van Indaver, die in meer dan zeven landen zijn geïmplementeerd, blijven ondersteunen. De samenwerking duurt zes jaar en bouwt voort op de bestaande band tussen beide bedrijven.

Indaver kiest voor Cegeka als partner voor IT-infrastructuur image

Indaver is al jaren een tevreden klant van Cegeka voor zijn digitale werkplekken. Door de jaren heen hebben Indaver en Cegeka een sterke vertrouwensband opgebouwd, die nu leidt tot deze nieuwe stap in hun samenwerking. “Cegeka is voor ons een betrouwbare partner, die onze behoeften begrijpt en ons ondersteunt bij onze digitale transformatie. Cegeka heeft niet alleen de technische kennis en ervaring die we zoeken, maar ook een bedrijfscultuur die goed aansluit bij de onze. Dat maakte de keuze voor een langetermijnrelatie eenvoudig”, zegt Stefan Wirth, CIO van Indaver.

Het doel van de samenwerking tussen Cegeka en Indaver is om Indaver te ontzorgen op het gebied van IT-infrastructuur. Cegeka zal zorgen voor een veilige en betrouwbare IT-omgeving, die de bedrijfscontinuïteit van Indaver garandeert. Cegeka zal ook samenwerken met Indaver om de mogelijkheden voor verdere digitalisering en innovatie te verkennen.

“Dit is een mooie stap voor zowel Cegeka als Indaver, die onze jarenlange relatie versterkt. We zijn trots dat we Indaver kunnen ontzorgen op het gebied van IT-infrastructuur, zodat ze zich kunnen focussen op hun core business. We zullen ook samenwerken om hun IT-omgeving te optimaliseren, met behulp van onze cloud expertise,” zegt Bart Watteeuw, Global VP Infrastructure bij Cegeka.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei