Witold Kepinski - 21 februari 2024

8x8 introduceert SellWith8

8x8, aanbieder van geïntegreerde cloudcommunicatieplatforms, heeft SellWith8 aangekondigd, een exclusieve laag binnen het 8x8 Technology Partner Ecosystem , waarmee technologiepartners aantrekkelijke zakelijke gebruiksscenario's voor klanten kunnen oplossen. Met het 8x8 Technology Partner Ecosystem-programma kunnen klantgerichte organisaties de klantervaring verbeteren door geavanceerde technologieën, waaronder toonaangevende kunstmatige intelligentie-mogelijkheden, diepgaand te verankeren in het 8x8-platform met persistente gegevens om business intelligence, inzichten en analyses te verbeteren.

8x8 introduceert SellWith8 image

Met deze nieuwe SellWith8-laag kunnen geselecteerde partners rechtstreeks met 8x8 verkopen, de go-to-market-inspanningen vergroten, de diepte van de integratie verbeteren en gezamenlijk pijnpunten van klanten oplossen. 

Extra laagfuncties zijn onder meer:

  • Een zeer zorgvuldig samengesteld niveau van partners die alleen op uitnodiging toegankelijk zijn, geselecteerd op basis van hun geschiktheid voor relevante gebruiksscenario's, mogelijkheden, beveiligingsfuncties en meer.
  • Directe toegang tot het 8x8-productteam voor afstemming van roadmaps en gezamenlijke ontwikkeling voor nauwe integraties en om een ​​native-achtige gebruikerservaring te bieden aan laagpartners en hun klanten.
  • Exclusieve gezamenlijke go-to-market-afstemming, inclusief co-marketingpromotie en het genereren van vraag, coördinatie van verkoopstrategieën, evenementen en incentives tussen bedrijven en kanaalpartners.

Het 8x8 Technology Partner Ecosystem transformeert de klantervaring en -betrokkenheid door naadloze, native integraties van de volgende generatie te democratiseren voor organisaties van elke omvang, zonder dat hiervoor complexe, op maat gemaakte ontwikkeling of buitensporige overheadkosten nodig zijn die traditioneel alleen haalbaar waren voor de grootste ondernemingen. Ruim 72% van de klanten in het ideale klantprofiel van 8x8 heeft al 8x8 Technology Partner Ecosystem-integraties geïmplementeerd.

Gebouwd op de 8x8 XCaaS (Experience communication as a Service) platform open architectuur, koestert het programma een ecosysteem van toonaangevende technologiepartners dat innovatie aanmoedigt en bedrijven de oplossingen biedt die ze nodig hebben om hun eigen klanten uitzonderlijke ervaringen te bieden.

“Om aan de voortdurend veranderende behoeften van klanten te voldoen, moeten technologieaanbieders over aanpassingsvermogen en flexibiliteit beschikken binnen hun oplossingen”, aldusVictor Belfor, Global Vice President, Business Development en Strategische Partnerschappen bij8x8, inc.“Ecosystemen van technologiepartners zijn van cruciaal belang voor alle contactcenterleveranciers; de breedte van de integratiemogelijkheden is echter slechts één aspect van een levendig ecosysteem. Met SellWith8 richt 8x8 zich op de diepte van de integraties, en het exclusieve karakter van SellWith8 stelt ons in staat klanten een zorgvuldig samengestelde reeks partners te bieden die diepere integraties in het platform, probleemloze onboarding-processen en betere gebruikerservaringen bieden.”