Witold Kepinski - 23 februari 2024

Zuyderland Medisch Centrum introduceert ‘DigiPunt Zuyderland’

Zuyderland gaat steeds digitaler werken. Denk aan: Contact op afstand, telemonitoring, digitaal consult (BeterDichtbij), het inzetten van slimme pleisters, enzovoorts. Deze innovatieve ontwikkelingen kunnen nogal spannend zijn, maar digitale zorg moet natuurlijk altijd toegankelijk én begrijpelijk zijn. Voor iedereen. Daarom opent Zuyderland Medisch Centrum vanaf 20 februari 2024 een ‘DigiPunt’: dé plek voor al uw vragen met betrekking tot digitale zorg binnen het ziekenhuis.

Zuyderland Medisch Centrum introduceert ‘DigiPunt Zuyderland’ image

Bij DigiPunt Zuyderland kunnen mensen terecht met alle vragen over digitale zorg in het ziekenhuis. Misschien heeft een persoon hulp nodig bij de activatie of het gebruik van een app, of wilt deze een keer oefenen. Denk aan beeldbellen met een dokter via BeterDichtbij, inloggen in het patiëntenportaal MijnZuyderland, praten met een zorgverlener via de chat, of inloggen met een DigiD. 

Voor wie is DigiPunt Zuyderland?

DigiPunt Zuyderland is er voor iedereen. De DigiCoaches staan klaar om patiënten, naasten en medewerkers te begeleiden in de wereld van digitale zorg. 

Hulp in alle soorten en maten

De helpdesk in Zuyderland Sittard-Geleen of Heerlen geeft meer informatie, of maak gebruik van ondersteuning op afstand. Dit kan door te bellen, te mailen of de website te benaderen.