Witold Kepinski - 14 maart 2024

Salesforce Pro Suite ondersteunt MKB met AI CRM

Salesforce de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Pro Suite, een flexibel, schaalbaar, alles-in-één-aanbod om kleine bedrijven te helpen aan de slag te gaan en op te schalen met AI CRM.

Salesforce Pro Suite ondersteunt MKB met AI CRM image

Salesforce Pro Suite wordt mogelijk gemaakt door het Einstein 1 Platform en Data Cloud van Salesforce en helpt klanten hun activiteiten te laten groeien met één kant-en-klare en eenvoudig te implementeren oplossing.

Pro Suite breidt de mogelijkheden van de Starter Suite van Salesforce uit, waaronder begeleide onboarding, rapportagesjablonen, vooraf gebouwde dashboards en ingebouwde AI om kleine bedrijven te helpen vanaf dag één het maximale uit hun CRM te halen. Met Starter kunnen werknemers belangrijke taken snel uitvoeren, zoals het volgen van verkoopleads, het beheren van klantenservicezaken, het verzenden van e-mails naar klanten, het innen van directe betalingen en meer.

Pro Suite biedt een naadloos groeipad vanuit Starter Suite voor groeiende bedrijven met de tools die ze nodig hebben om complexere bedrijfsprocessen te ondersteunen. Naast de functionaliteit van Starter Suite biedt Pro Suite geavanceerde functies en meer maatwerk, zoals workflow- en procesautomatisering, verkoopprognoses en offertes, en livechat voor de klantenservice.

Lees meer details hier.