Witold Kepinski - 21 maart 2024

Zoom kondigt AI Event Planning aan

Zoom kondigt nieuwe manieren aan om Zoom AI Companion in te zetten voor evenementplanning, waarmee niet alleen de ervaring van de deelnemers kan worden verbeterd, maar ook tijd kan worden bespaard.

Zoom kondigt AI Event Planning aan image

De belangrijkste features:

  • Maak aansprekende beelden met AI-beeldgeneratie in Zoom Events: Een primeur voor evenementplatforms, waarbij je al in de voorbereiding op je evenement afbeeldingen kunt genereren voor alle onderdelen van je evenement, inclusief masthead, e-mails, sessies, virtuele achtergronden, videoproductie-elementen en meer.
  • Laat Zoom AI Companion content genereren voor en tijdens je Zoom-event: Zoom AI Companion kan je helpen bij het maken van verschillende soorten inhoud voor een evenement, zoals evenementbeschrijvingen, sprekersbiografie├źn, aankondigingen, marketingmails en andere inhoud.
  • Gebruik integraties om hybride en persoonlijke ervaringen te overbruggen: Zoom heeft onlangs een integratie aangekondigd met Swoogo om meer maatwerk en flexibiliteit toe te voegen aan je hybride en fysieke evenementen, denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde registratiemogelijkheden.

Meer informatie over Zoom AI Event Planning is hier te vinden.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024